2020 összegzése, 2021-es tervek

Share this post

Posted by: i-system Comments: 0 0

2021-es évben elkezdjük a blogunk vezetését, de elsőként egy összegzést szeretnénk írni, hogy milyen munkáink voltak az előző évben.

Tavaly talán a legfontosabb számunk, hogy közel 100 helyen szereltünk fel videós kaputelefont, családi és a társasházak is. Legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. Érdemes szót ejteni az egyik legösszetettebb telepítésről, ahol egy 4 házból álló lakóparkba 5 kaputáblával kellett egy rendszer kialakítani. Mivel egy régi rendszer cseréjét kellett megoldani, ami már amúgy is nehézkesen vagy sehogy nem üzemelt, így külön nehézség volt, hogy csak 2 vezetékes rendszerek jöhettek szóba. Hiszen a IP kaputelefonoknak minimum igénye a 8 szálas utp vezeték – saját tapasztalat, hogy abból is inkább, hogy a Cat6-os-. Sok gondolkodást és problémamegoldást igényelt, és a rendszer készre szerelése is jócskán igényelt időt. Végül elhárultak a problémák. Kicseréltünk 191 hibás lakáskészüléket, 42 elektromos zárat, és telepítettünk több, mint 30 audió kaputelefon rendszert. Az legnagyobb sikerélmények talán azok voltak, amikor olyan hibákat is megtaláltunk és javítottunk, amiket mások előttünk nem tudtak, ezek a kedvenc helyzeteink. 🙂

Összességégben azt mondhatjuk, hogy egy sikeres évet zárt az I-System csoport, így bizakodva nézünk a 2021-es évre. Már januártól egy helyett 2 autóval járjuk a várost, így gyorsabban tudunk reagálni a megkeresésekre, terveink szerint valóban 1-3 nap alatt a kisebb feladatokra mindig lesz szabad kapacitásunk.

A kommunikációt segítendő az év második fele óta üzemel a diszpécser szolgálat, így az állandó partnerek könnyebben elérnek, ha szükség van ránk. A kedves hölgy telefonszáma +36 20 559 6776. Természetesen vele is előfordulhat, hogy nem tudja felvenni. De bízhatnak a visszahívásban rövid időn belül.

Az legjobban várt fejlesztés, ami március elejére várható, a webshop-unk. Elsősorban, főképp a kezdeti időszakban videós kaputelefonokat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket lehet majd megvásárolni.