Kamerarendszer

Utólagos okosotthon és mobiltelefonos riasztórendszer

A családi házaknál ma már nem elegendő, ha bezárjuk az sok ponton záródó ajtót, ha rácsokat szerelünk fel. A ház lezárását, hogy teljes legyen a biztonság kamerarendszerrel érdemes kiegészíteni. Több szempontból is. 0-24 online kamerákat távollét alatt is bármikor elérhetjük akár mobiltelefonról is. Így ha riasztás van, hamarabb meg tudjuk nézni az élőképet, mint a járőrszolgálat a helyszínre ér. A betörők figyelembe veszik, hogy milyen aktív és passzív biztonsági rendszerek vannak, ha választanak, hogy hova “érdemes” betörni, akkor az alacsonyabb biztonságú házat választják.

Ipari létesítmények elengedhetetlen kelléke, mert ahhoz túl nagy terület, hogy a biztonsági őr folyamatosan felügyelni tudja. Ugyanígy figyelhető az emberek és a járművek mozgása. Nem csak biztonságot ad egy fejlett kamerarendszer, hanem sok vitás helyzetet is el lehet dönteni cégen belül, ha van rögzített kép. Külső behatolás és belső mozgások figyelésére ma már nem kérdés, hogy szükség van.

Társasházaknál mindig érzékeny kérdés a közös részek felügyelete. Mert ami közös, azt sokszor úgy nézik, hogy senkié. Nem csak vagyonvédelem, hanem lakóktól származó károkozás, hanyagság is számonkérhetővé válik, ha van kamerarendszer a társasházban.

Megbízhatósága miatt a Hikvision márka mellett tettük le a voksunkat, mert jó minőségű termékeik vannak, amire 3 év garanciát vállalnak. Széles választék, nagy tudás és jó árak jellemzik.

A legegyszerűbb válasz, hogy olyat, amire szükség van. A kamererendszereknél van néhány szempont, amit figyelembe kell venni a választás során, mert rosszul kiválasztott kamera semmit nem ér. Minden esetben személyesen szoktuk a munkákat felmérni, átbeszélve az igényeket és a lehetőségeket.

Igen. Ma már inkább az a kivétel, ha mégsem. A rendszerek döntő többsége tudja ezt a funkciót. Ehhez szükséges, hogy legyen enhernet kábel a rögzítő mellett. Ennek hiányában, de wifi-vel is van rá megoldás, hogy up to date legyen.

Igen lát az infraledeknek megfelelően, akár 40-50 méter távolságba is.

Károkozások, betörések, rongálások miatt is érdemes kamerát szereltetni a közös területekre. Aki nem okozott problémát, ő nagyobb biztonságban lesz, aki pedig eddig gondot okozott az lefülelhető, visszatartható.

Van vezetéknélküli technológia, ami bizonyított már, de ez sem minden körülmény között. Távolság, átláthatóság, sőt még az időjárás is közbeszólhat.

Ameddig az ügyfél szeretné. Függ a kép minőségétől, hogy állandó vagy mozgásra rögzítés van-e beállítva. Általában 2-4 heti rögzítést szoktak igényelni az ügyfelek.