Videós kaputelefon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Magyarországon az egyik legnagyobb darabszámban eladott videós kaputelefon.

Megbízható, hosszútávú működését sokéves tapasztalat és sok száz elégedett megrendelő igazolja. Időjárásálló, masszív fémháza még a szándékos rongálással szemben is ellenálló. Számos beállítási lehetőséggel és 170°-os látószögű kamerával rendelkezik. Egyes modellekhez wifis beltéri egység tartozik, amely képes mobiltelefonra jelet továbbítani. Tízéves magyarországi jelenléte a folyamatos alkatrészellátottságnak és szervízháttérnek köszönhető. Telepítése és szervízelése mögött jelentős szakmai tapasztalat áll, rendszere 255 lakásig bővíthető.

A családi házas rendszer(1 beltéri egység) ára 90.000 és 185.000 Ft között van.

A híradástechnikai piac egyik vezető márkája, magas gyártási és technikai minősége miatt kamerarendszerekben piacvezető. Az infraledes éjjeli kép, az IP alapú rendszerek és az akár 1000 lakásig bővíthető struktúra együttesen teszik húzónévvé a márkát.

A családi házas rendszer(1 beltéri egység) ára 240.000 és 350.000 Ft között van.

Az Urmet talán a legkiemelkedőbb kaputelefon gyártó világméretekben. Ajánljuk mindazoknak, akik semmiből nem érik be kevesebbel a legjobbnál. Bécs belvárosának elegáns nagypolgári házait, a magyar miniszterelnök várban található irodáját, de még a Kempinski Hotel kapuját is ez a márkanév díszíti. A kifinomult olasz design messziről kitűnik társai közül, ugyanakkor ára is lényegesen magasabb. Hosszútávú, megbízható működését és kimagasló technikai minőségét többévtizedes szakmai tapasztalat hitelesíti.

A családi házas rendszer(1 beltéri egység) ára 150.000 és 185.000 Ft között van.

Gyakran ismételt kérdések:

Típus és korfüggő. Könnyen lehetséges, hogy elöregedett már a régi elektronika, de akár egy szálszakadás is eredményezheti a hibajelenséget.

Az esetek 90-95%-ban ezt a kérést ki szoktuk tudni szolgálni, de ezt helyszínen tudjuk pontosan megmondani. Tényleg elenyésző az esetek száma, ahol nem volt kivitelezhető.

Gyengeáramú rendszerek sajnos nem bírják a túlfeszültséget, előfordulhat, hogy megégett a feszültséglökéstől az elektronika, pontos diagnózist csak a helyszínen tudunk adni.

Általában elegendő 1-1 részegység javítása vagy cseréje.

Minden helyzet más, mert a vezetéshálózatban elég nagy különbségek lehetnek. Főszabályként elmondható, hogy, ha 2 vezetékes rendszert szeretne valaki, akkor árnyékolt 2x,1,5mm-es tűzjelző kábel az egyik legjobb megoldás, ha pedig IP alapú rendszerben van tervben, akkor Cat.6a F/FTP vezeték.

Természetesen ezek a legjobb lehetőségek, de sokszor – főleg régi rendszer cseréjénél – nem áll rendelkezésre, ilyenkor egyedileg vizsgáljuk, hogy milyen típusú kaputelefon telepíthető a meglévő infrastruktúrára.